Plataforma Estació Premià

Qui som?

Veïns de Premià de Mar, en lluita contra Adif/Renfe, pels errors i nyaps d'obres a la nostra Estació de Rodalíes.

D'on venim?

Fa gairebé tres anys que vam començar les reclamacions per les nefastes obres de remodelació de la nostra estació, principalment per la sinistralitat, tancament del principal accés subterrani per part d'Adif amb el sol objecte d'estalviar en personal, control i equipaments, el que ogliga als ciutadans ususaris a creuar la carretera NII, considerada la més perillosa de l'estat.

Contínues mentides, manipulació dels fets, derivació de responsabilitats cap al Ajuntament, que no les té, incompliment d'obligacions contractuals, abandonament del necessari manteniment d'instal·lacions i servei.

Tot això va fer que un grup de veïns creéssim la Plataforma esmentada per tal d'obligar a Adif / Renfe a que d'una vegada solucioni els problemes de seguretat, equipaments i accessos que són requerits per l'usuari.

Paral·lelament la nostra atenció també està centrada en obligar l'Ajuntament a complir amb la seva part de responsabilitat, i donant-li suport en les seves reclamacions davant l'administració de l'estat central.

On anem?

Els objectius marcats no són altres que els d'aconseguir que Adif / Renfe, com a responsable, i titular de les infraestructures, accessos, seguretat i servei a l'usuari, dugui a terme les obres pactades i consensuades amb Ajuntament i Plataforma, per tal d'acabar d'una vegada amb la remodelació, rectificació, nous equipaments, i adequació de l'Estació de Rodalies de Premià de Mar.

Segueix-nos a Facebook